Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Hezbollah aktive i Europa – med narko

with 3 comments

Ikke nok med at Hezbollah kan finde på angribe Israel, som det er sket i d. 2 libanonkrig.
Nu er deres veje nået til Europa. Det førende tyske magasin Der Spiegel afslører, at politiet har arresteret libaneresere, der illegalt har overført millionerer af euros til Hizbollah, endda til lederen selv Hassan Nasrallah.

Får årtier siden, var Bekaa-dalen i Libanon kendt for hash-dyrkning. Dette er ved at vinde indpas igen og er dokumenteret her

I nogle tilfælde dyrkes narko og hash for, at det giver højere indtægter end grøntsager. Et argument, man skal tage alvorligt. I Hizbollah’s tilfælde går overskuddet dog ikke til Hr og Fru Hassan, men Hezbollahs militærapparat, der netop er afsløret i at have 40.000 raketter. Disse raketter bliver næppe rettet mod Syrien eller Beirut. Hvad skal de så bruges til ?

Written by semit

10. januar 2010 hos 14:57

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. hvilken idiot har skrevet det her indlæg?
  For det lyder som en, der ikke ved hvad det hele handler om, og hvis vedkommende bare havde undersøgt det lidt, vil han have en hel anden holdning til Hezbollah angående narko!

  Mansour

  29. januar 2010 at 14:19

 2. Ligesom Hugo Chavez i Venezuela beskytter narkotrafikken og benytter pengene til at finansiere terror rundt omkring – rettet mod Vesten – så er det vel nærliggende at antage at samme form for trafik finder sted, som beskrevet i indlægget.

  At Hezbollah så samtidig gør en del for at bygge et samfund op er vel en anden sag. At midlerne dertil for en dels vendkommende skaffes gennem lukrativ narkohandel er vel OK når blot det er mennesker i Vesten der nedbrydes.

  synopsis-olsen

  29. januar 2010 at 21:00

 3. For at Hezbollah skal være anerkendt af vesten og resten af verden, tror jeg ikke, der skal meget mere til end at drive samfund i Sydlibanon og ikke modtage våben fra Syrien og Iran. Deres formål er dog Israels ophør, som det kan læses i charteret (nedenstående link). Omvendt er Israel mål ikke Hezbollahs ophør.

  Uddrag af Hezbollah’s formål:
  “Our primary assumption in our fight against Israel states that the Zionist entity is aggressive from its inception, and built on lands wrested from their owners, at the expense of the rights of the Muslim people. Therefore our struggle will end only when this entity is obliterated. We recognize no treaty with it, no cease fire, and no peace agreements, whether separate or consolidated.

  citat: http://bia2.com/forum/index.php?showtopic=3677

  Så er det jo ikke særligt mærkeligt at Israel betragter Hezbollah som en fjende, fordi Hezbollah betragter Israel som en fjende.

  semit

  29. januar 2010 at 21:28


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: