Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Kultorvet

leave a comment »

På Kultorvet onsdag eftermiddag samles en række folk for at tænde et lys for ofrene for seneste konflikt mellem Gaza og Israel, også kaldet CAST LEAD. Det er imidlertid kun Gaza’s ofre, som man begræder og mindes. Det er smukt at mindes uskyldige ofre, især af civil karakter, idet flertallet af Gaza’s ofre anses for at være civile.
Må jeg minde om, at baggrunden for CAST LEAD var over 8000 raketter fra Gaza, der havde til formål KUN at ramme civile. CAST LEAD kunne let være undgået ved ikke at sende raketter endda langt ind i Israel. Lad os håbe, der ikke bliver flere CAST LEAD, og det er ganske let at undgå, nemlig ophør af raketter fra Gaza, og netop i disse dage er mængden af raketter daglige, så en fortsættelse af raketter giver resultatet CAST LEAD 1.01.

Når nu man på onsdag mindes ofrene ved CAST LEAD (dog kun palæstinensiske ofre); mindes de samme folk så også ofrene ved selvmordsbomber i Israel?
Desværre er der en baggrund for CAST LEAD, nemlig raketfrygt og angst for at blive ramt. Men mon ikke det var det, der var meningen for HAMAS eller deres supporterer? Hvad skulle ellers være meningen?

Click to view the booklet online.

Written by semit

11. januar 2010 hos 12:15

Lagt i Gaza, Krig, Terror

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: