Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

22 årig Mand fra Haiti levende begravet i 10 dage, reddet af det israelske redningshold

with 6 comments

Efter knap 10 dage, redder det israelske hold på Haiti en 22-årig man fra ruinerne tæt på præsidentpaladset. Han blev da også omgående sendt til det israelske felthospital og i stabel tilstand.

“Amerikanske og franske læger kunne ikke redde manden og tilkaldte den israelske delegation – og inden en ½ time havde de boret en tunnel på 2½-3 meter” fortalte Zohar Moshe fra redningsholdet.

Har det været i TV?

TV-kanalen ABC har været inde i felthospitalet tidligere

TV-Kanalen ABCs reportage fra felthospitalet (tryk på billedet)

Nu, her lørdag eftermiddag, findes der optagelser af redningsaktionen, der reddede en mand efter 10 dages levende begravelse i ruinerne i Haiti.

Written by semit

23. januar 2010 hos 00:41

6 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hvis de israelske redningshold er taget til Haiti for at skabe maksimal positiv pr ud af katastrofen, så må den israelske regering prise sig lykkelige for, at de råder over så loyale pr-agenter som dig. Er det ikke nr. seks eller syv indlæg du skriver om de fantastisk humanitære israelere?

  lars pilegård

  24. januar 2010 at 09:06

 2. Nogle ville jo mene, at det er haitianernes lidelser, der er det væsentlige, men du synes mere optaget af at fortælle om, hvor gode israelerne er.

  lars pilegård

  24. januar 2010 at 09:09

 3. Det er fordi at PR er ret negativ for Israel, derfor søger jeg positive oplysninger, såvel som på vestbredden og Gaza og deromkring.

  Men er det rimeligt at kalde Israels hjælp til Haiti for PR?, når man ikke gør det med den danske, amerikanske og franske bistand? Det er en del af Israels dilemma, at når de gør noget godt, nødhjælp, så kaldes det PR.

  semit

  24. januar 2010 at 12:31

 4. Nej, det er ikke pr at israelerne hjælper Haiti, det er pr at du skriver 37 indlæg om det.

  lars pilegård

  24. januar 2010 at 14:38

 5. ok, men det er også meningen at der er en stemme der prøver at se positivt. Der er jo også positive sider om USA, Danmark, Sport, Film, madopskrifter … og flere tusinde andre ting, hvor man med overlæg ser positivt.

  Du kan se på andre indlæg at der er et positivt indlæg om finans på vestbredden/gaza af palæstinenserne og deres bedrifter på dette område.
  Ligeledes er der kommet mere gang i Gazas export af jordbær og blomster og det er for mig positivt med innovation i Gaza, da det er vejen ud af afhængighed af nødhjælp og Israel.

  http://news.xinhuanet.com/english/2010-01/03/content_12748120.htm

  semit

  24. januar 2010 at 14:52

 6. Ak ja, den kære Lars Pilegård (Raapil)kan bare ikke tåle man skriver noget positivt om Israel. Jeg har prøvet samme tur, hvor han fik vendt min oversatte artikel til noget den absolut ikke drejede sig om, selvom jeg havde lagt den under en ‘etiket’ med temaet Humor. Så kære blogredaktør, fortsæt du bare dine Israelvenlige skriverier de er nødvendige i den stadig mere unuancerede Israelbashing i danske medier.

  synopsis-olsen

  25. januar 2010 at 08:32


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: