Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Kaffe – i Kiev

with one comment


Israels ‘Aroma’ blev valgt som Kiev’s bedste kaffebar, ifølge en 2009 restaurant-konkurrence afholdt af en af Ukraines mest populære hjemmesider, Lasoon. Den israelske kæde, der åbnede i hovedstaden for et år siden og har haft rivende succes i byen, modtog topstemmer for service.
“At de vinder var en stor overraskelse,” siger Yaakov Lipshitz, leder af Kiev filialen og partner i Aroma kæden. “Vi sørger for et reelt behov på markedet for espresso-barer og restaurationsvirksomhed, der bare ikke findes her, hvilket betyder hurtighed og fødevarer af høj kvalitet.”

Aroma’s har en metode til at aflæse navnene på klienterne over højttaleren, så de kan komme og få deres ordre og er det blevet en attraktion i Kiev, især med folk der anvender sjove navne som filmhelte.

kilde: israel21c

Written by semit

8. april 2010 hos 20:18

Lagt i Israel

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ej hvor herligt. Det havde jeg slet ikke hørt! Det er nu også en god cafe! En der er bedre er Max Brenner hvis du kender den. Den er kendt for dens lækre chokoladeprodukter. Hi hi skal prøve det med filmnavnene næste gang jeg er derinde. Og endnu engang tak for en helt fantastisk blog. KNUS

    Tina Liel

    8. april 2010 at 21:12


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: