Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Scud missiler sendt til Libanon

with 2 comments

SCUD, blev brugt af Irak under Golfkrigen, da Irak efter det første luftangreb gav igen, ved at affyre 8 SCUD missiler mod Israel.

Republikanske senatorer reagerer på forlydender om, at Syrien har bevæbnet Hizbollah med langtrækkende Scud missiler. USA’s præsident Barack Obama har opgraderet de diplomatiske forbindelser med Syrien for flere måneder siden, på trods af USA’s definition af landet som en stat, der understøtter terror. Den tidligere præsident George W. Bush tilbagekaldte ellers den amerikanske ambassadør fra Syrien i 2005 efter mordet på Libanons anti-syriske leder Rafiq Hariri. Syrien skulle have været medansvarlig for mordet.

Hizbollah med Scud-missiler i deres sortiment ville kunne ramme Jerusalem og Tel Aviv, og ville give Hizbollah et dødbringende arsenal langt overlegen i forhold til sine nuværende lagre af Katyusha raketter, hvis rækkevidde er 90 procent mindre, og som ramte det nordlige Israel i 2006, også kaldet den Anden Libanon Krig. Hizbollah og Syrien har nægtet rapporterne, offentliggjort første gang ved en kuwaitisk avis, at de er involveret med Scud-missiler.

Obama administration har vendt politikken med Bush-regeringen og hævder, at de sanktioner, som Bush-regeringen lavede mod Syrien, har ført dem tættere på Iran.

Synopsis-Olsen har udgivet en artiklel, der handler om, at Hezbollah bygger bunkere under jorden, og således er Hezbollah svære at ramme. Men så vil Israel blot anvende kraftigere bomber, hvis det ender med krig.

kilde: INN

Written by semit

14. april 2010 hos 23:49

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. At Obama lefler for slyngelstater som Syrien, som under Irakkrigen kostede mange amerikanske soldater liv ved den massive overførslel af våben og mandskab til oprørerne, er typisk for hans afmontering af USA som den nation der står for bevarelsen af Vestens friheder.

  Vestens medier er stadig småforelsket i denne person, fordi man ikke tager historiens erfaringer i betragtning. Koldkrigsforskeren, den bundhæderlige og vise Bent Jensen, sagde i P1 debat i går, at politikerne ikke lærer det mindste af historien.

  Blot man taler om fred og fordragelighed bøjer man sig i støvet. Også det er set før i historien, 1938, og med de efterfølgende slagterier.

  Hele atomnedrustningsskuespillet, som vi oplever nu, hvor vi lulles i søvn med formodninger om at det vil skabe sikkerhed er et bedøvelsesmiddel.

  Israel har selv måtte tage aktion ved at bombe et syrisk atomanlæg, 2007, under opførelse af nordkoreanere. Israel er mere og mere overladt til sig selv under Obama administrationen. Når man har ryggen mod muren handler man.

  Må det snart vende. ‘Oprøret’ lurer heldigvis i USA. Dette ‘oprør’ får så straks betegnelsen racistisk betinget og højrefløjsgalninge, af de førende medier.

  Obama forsøger at dæmpe dette oprør ved at kaste lunser af ‘indrømmelser,’ (f.eks. boring efter olie i hjemlandet, som først vil være effektiv om mange, mange år, og være underlagt klimahysteriets begrænsninger, og derfor blot er skuespil) for at blødgøre vreden.
  Stakkels USA under denne folkevalgte bedrager.

  synopsis-olsen

  15. april 2010 at 11:09

 2. Obama personificerer feminiseringen af USA og dermed truslen mod vestens og den moderne civilisations overlevelse.

  Kimpo

  16. april 2010 at 19:49


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: