Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Ny dron fra Israel – med et vingefang på 33 cm

leave a comment »

Israel afslører en ny lille dron (ubemandet fly): Mosquito med et vingefang på 33 centimeter. Det israelske militær har udstyret sine styrker med en række nye spiondroner, små nok til at passe i en soldats rygsæk. Det israelske luftvåben har ofte brugt større ubemandede spionfly til at målrette angreb på militante palæstinensere i et luftangreb. Flyene er allerede blevet leveret til nogle enheder. “Vi bruger dem til at tage luftfotos af de palæstinensiske områder,” fortalte en militær embedsmand associated Press nyhedsbureau.

Modellerne er udviklet af Israel Aircraft Industries (IAI) i ingeniørdivisionen. Birdy kan anvendes af en enkelt soldat, der guider dronen ved at klikke på koordinaterne på en bærbar computer. Den har en fem-kilometers rækkevidde (tre miles), siger IAI.

Vægt af mini-droner
Birdy – 1,3 kg (3 pounds)
Mosquito 1 til 250 gram (9 ounces)
Mosquito 1,5 til 500 gram (18 ounces)så stor rækkevidde, IAI sagt.

Alle droner kan flyve i en time, mens de sender billeder tilbage til deres operatører. Mosquito 1 og Mosquito 1,5 mikro-droner har et vingefang på 33 centimeter (13 inches).
Deres lille størrelse gør det muligt for dem at flyve gennem vinduer og til at sende billeder til militære enheder bag det, rapporterede israelske avis Haaretz. Mosquito har allerede gennemført flere vellykkede 40-minutters flyvninger, har IAI sagt. Hæren lejer i øjeblikket droner fra IAI men har udstedt tilbud om at forsyne dem med de små UAV, fortæller det officielle AP nyhedsbureau.

kilde: bbc

Her er deres kæmpedron.

Written by semit

28. april 2010 hos 11:53

Lagt i Innovation, Israel, Krig

Tagged with , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: