Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

FIFA accepterer Hijab – efter iransk protest

with 2 comments

FIFA har tidligere forbudt det Iranske kvindelige fodboldtrup at bære hijab på den konstituerende Ungdom Olympiske Lege, 14-26 August i Singapore.

Lederen af det iranske fodboldforbund, Ali Kaffashian, og forbundets Internationale direktør for relationer, Omid Jamali, mødtes i Schweiz for at drøfte spørgsmålet med FIFA’s præsident Sepp Blater og generalsekretær Jerome Valcke.

De to iranske embedsmænd fortalte FIFA, “Hele verden bør respektere muslimernes rettigheder og overveje islamiske regler og værdier som en afgørende faktor, når de beskæftiger sig med muslimske landes kvindefodboldhold”  ….  læse mere her

Written by semit

4. maj 2010 hos 13:42

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er vanvittigt!

  falkeøje

  falkeøje

  4. maj 2010 at 14:53

 2. Det skal være FIFA, der fastlægger reglerne, ikke Iran eller andre lande, og slet ikke inden for religion/køn/seksualitet/tro. Men det kan også være godt for pigerne at komme til vesten og se, hvad der sker her og livet er anderledes end et SHARIAland.

  HODJA havde en diskussion, hvor man som udgangspunkt var imod Hijab og at det skulle boykottes. Min mening var det omvendte, nemlig at folk med et middelalderligt retssystem – Sharia – er velkommen til at komme og se på rettigheder i vesten. Hellere komme med hijab og få inspiration – end at blive væk.

  semit

  4. maj 2010 at 20:55


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: