Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

ændring af links

with 2 comments

Da der kommer flere og flere læsere og flere og flere links, begrænser jeg mig til bloggens formål, nemlig diskussion omkring Israel, og landets omgivelser, hvor jeg anfører det positive istedet for den negative og efter min opfattelse den uretfærdige og overdrevne negative bias om Israel. Udover at være positiv og pragmatisk er der også mange positive indlæg om Gaza og Vestbredden, idet jeg med overlæg søger det positive. De naboer, der kan påvirke Israel indgår, eksempelvis Iran, Libanon, Syrien….

Derfor udgår dansk-politiske blogge som links/blogrolls, da denne semitblog er semitisk og agendaerne er for langt fra hinanden.

Written by semit

22. maj 2010 hos 16:20

Lagt i Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kanskje du da kunne legge inn denne linken: http://www.nihk.org, som er nettstedet til Norsk Israelsk Handelskammer, der det forekommer daglige oppdateringer om israelsk økonomi og kultur. det står alt for mye om Israel i media som handler om kriger og konflikter. Jeg synes det kan være nyttig å lese om positive sider ved Israel som stat, og dermed få en bedre forståelse av at Israel er en normal velfungerende stat.

  Jan Simonsen

  22. maj 2010 at 20:33

 2. Tak skal du have. Jeg er sikker på, jeg kan bruge den.
  Jeg havde faktisk ovevejet at have en mini blogroll der hedder NORSKE SIDER, ligesom der er SVENSKE SIDER, med fokus på israelske forhold.

  semit

  23. maj 2010 at 12:26


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: