Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Nej til Irans Prestige Projekt

leave a comment »

Der findes en video, der følger op på protesten mod Irans prestigeprojekt i Danmark, der er Irans forlængede arm og formentlig øgede indflydelse i Danmark betalt af Iran og den begrundede mistanke går på, at denne bygning – stormoskeen – kan/vil blive anvendt af Iran og deres agenter. Og det er ikke herboende eksiliranere, der har bedt om bygningen. På baggrund af politisk korrekthed er det vanskeligt at sige, at demoer foregår foran en kommende stormoske, som om det er moskeen, det handler om. Det er det ikke. Det handler om ideologier, ikke om religion eller en bygning. Om ikke andet, er det MIN mening.

Initiativtager bag FRITIRAN er et medlem fra Enhedslisten/Borgerrepræsentationen og der er en større debat her. Medlemmerne er primært eksiliranere, der med god grund frygter øget iransk spion-aktivitet. Det er altså flygtninge/eksil-iranere og etniske danskere, der tager afstand fra Ahmandinejad’s ekstra kontor i Danmark.

Begrundelsen, at det er Iran’s moske er dette link.

Vil man følge HUMAN RIGHTS / IRAN kan dette link bruges

Iran praktiserer idag dødsstraf, henrettelser af børn under 18, forskelsbehandling baseret på seksualitet, køn, tro og ifølge fællesinitiativet “Flere hundrede eksiliranere er de seneste år blevet dræbt af iranske agenter udenfor Irans grænser. Disse drab er veldokumenterede og er blevet begået i mange forskellige lande verden over”.

Bloggens Iran-artikler er denne, der løbende opdateres.

Written by semit

30. maj 2010 hos 17:21

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: