Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Selvmordsbombekvinde stoppede i tide og nu missionær

with one comment

Hun var 28 år og tog 26 maj 2002 til Israel for at springe en 30kg stor bombe i luften under intifadaen. Den var lænket til hendes krop og hun skulle springe den i Rishon Le Zion, der ligger centralt i Israel. De israelske sikkerhedsstyrkerne opdagede hende ikke. Hun var ikke den første, men en af 10 selvmordsaktioner under intifadaen, der dræbte 37 uskyldige. Hun var en blandt mange, der ville dræbe uskyldige. Men skulle hun gøre det samme og dræbe uskyldige, med vilje og ikke som følge af krig? Hun var ikke alene i bilen på vej til parken. Den første  – på kun 16 år – skulle starte selvmordsaktionen. De sad på en bænk og ventede på deres endelige beslutninger. Den anden tog en beslutning og dræbte 2 og sårede endnu flere i en tøjbutik. Men hvad gjorde Ahmed? Hun skiftede mening og ville fortsætte hendes ide om mere retfærdighed med fredelige midler. Havde hun retten til at dræbe uskyldige? spurgte hun sig selv. Der er nemlig smilende børn på begge sider af konflikten.

Tryk på billedet og se reportagen

Written by semit

11. juni 2010 hos 10:14

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det er meget ualmindeligt at støde på denne form for introspektion og samvittighed hos muslimer. Koranen fritager jo den troende muslim der udfører jihad fra skyld, og lover dem martyrernes belønning. (Ikke for at jeg kan se, at en kvinde kan have meget glæde af 72 jomfruer.)
    Miraklerbes tid er åbenbart ikke forbi endnu.

    Der var jo også sønnen til stifteren af Hamas, der uden vederlag hjalp den israelske efterretningstjenste, konverterede til kristendom og har lige udgivet bogen “Hamas Søn”.

    Vivian

    11. juni 2010 at 22:40


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: