Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Amerikanske slagskibe krydser Suez-kanalen

leave a comment »

Ifølge en Al-Quds al-Arabi rapport har 11 amerikanske krigsskibe og et israelsk fartøj krydset Suez-kanalen ind til Det røde Hav. Elleve amerikanske slagskibe og et israelsk krydsede i fredags Suez-kanalen på vej til Det røde Hav, rapporterede den London-baserede avis al-Quds al-Arabi. Trafikken i kanalen blev standset i flere timer for at tillade, at amerikanske flådefartøjer, som omfattede et hangarskib og bar infanteritropper, pansrede køretøjer og ammunition, kunne passere fra Middelhavet til Det røde Hav.
Øjenvidner opdagede et israelsk krigsskib blandt skibene. Ingen har modtaget nogen bekræftelse fra egyptiske myndigheder.Rapporten bemærkede også, at fiskeri i området og trafik på broerne over kanalen blev stoppet under skibenes passage. Den pensionerede egyptiske general Amin Radi, formand for udvalget for nationale sikkerhedsanliggender, sagde til avisen, at “beslutningen om at erklære Iran krig er ikke let, og at Israel på grund af deres uciviliserede karakter, måske starter en krig blot for at forblive den eneste atommagt i regionen.

kilde: email fra www.supportIsrael.net. Her man abbonnere på de vigtigste nyheder om Israel og deres sikkerhed, der kommer i ens emailbox efter behov, ofte ca 1 gang på uge. Mange af nyhederne har ikke nået overskrifterne, men er ikke mindre væsentlige af den grund.

Written by semit

22. juni 2010 hos 10:17

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: