Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Fatah vil ikke forhandle med Israel

with 2 comments

Fatah vil ikke forhandle med Israel.

Så er det jo svært at forhandle fred. Abbas vil ikke og med Hamas er det meningsløst, når de ikke anderkender Israel. Man kan jo ikke forhandle om landet Israels afvikling. Naturligvis skal Israel ikke bestemme, hvem de skal forhandle fred med, set bort fra dem, det vil Israel til livs. Er det ikke omsonst?

Written by semit

16. juli 2010 hos 16:06

Lagt i Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Du er en tålmodig sjæl. Naturligvis vil araberne ikke Israel noget godt, uanset om de kalder sig HamaSS eller Fatah. Arabere er denne jords ukrudt og skal egentlig blot holdes nede, ikke mødes i øjenhøjde.

  Kimpo

  16. juli 2010 at 17:22

 2. Grundlæggende set har du ret. Israel er ikke særligt anerkendt i den arabiske verden og selv ABBAS og HAMAS ønsker Israel dømt ude for ikke at sige Iran og deres nye allierede Syrien og inden længe hopper Tyrkiet nok på. Men flotilla-episoden, der gav skår i Israel/Tyrkiet episoden, har til gengæld givet flere venner i Europa og opbakning blandt Grækkenland og Bulgarien og Tjekkiet og Moldavien og x-permierminister for Spanien José María Azna har lavet en støttegruppe til Israel https://semit.wordpress.com/?s=jose

  Og selv om nogle musikerer bliver væk fra Israel er det stadigvæk velbesøgt nu med Missy Elliot, Elton John, Rod Stewert, Mettalica, Ozzy Osbourne.

  semit

  18. juli 2010 at 23:59


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: