Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Maan News Agency: Hizb Ut-Tahrir: PA arrests thousands

leave a comment »

PA – det palæstinensieke selvstyre – anholder over 1000 palæstinenserer og indfører checkpoints rundt om Ramallah. Det er Hizb-ut-tahrir folk, PA er ude efter.

Maan News Agency: Hizb Ut-Tahrir: PA arrests thousands.

Det må PA vel selv om, MEN hvis Israel har checkpoints på vestbredden kræver mange dem nedlagt. Så nu får vi se, om de samme grupperinger, især de venstreorienterede ligeledes kræver de nye checkpoints fjernet. Det gør de nok ikke, for de nye checkpoints er stillet op for at sikre lov og orden omkring Ramallah, men omvendt er de israelske checkpoints på vestbredden til for at sikre, at der ikke kommer selvmordsbombemænd ind i Israel.  Men en ordning eller forhandling, der hedder INGEN israelske checkpoints på vestbredden – MOD ingen selvmordsbombemænd og angreb i Israel, er vel en fair ordning, eller hvad ?

En video om Ramallah er her og den viser hvor moderne den er og hvis folk kalder det en flygtningelejr med forretninger og trafikpropper, så har folk vist ikke set de ægte i Congo eller Somalia eller Yemen eller slumområderne i latinamerikanske byer eller asien. De ville sikkert misunde at bo i en sådan moderne by og næste skud på stammen er at selveste Boney M optrædder i Ramallah snart ifølge Ma’an.

Written by semit

18. juli 2010 hos 01:41

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: