Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

HAMAS begrænser udgang fra Gaza

leave a comment »

Gaza sikkerhedsstyrker har begrænset den frie bevægelighed for Fatah Revolutionære Råds medlemmer i hele striben og vil forhindre dem, der vil rejse til et planlagt møde tirsdag på vestbredden.

kilde: Ma’an

Så der er åbenbart 2 parter, der begrænser udgang fra gaza, selvom man i det daglige kun hører om Israelerne. De har imidlertid dokumentation på, hvor mange, der rejser ind og ud af Gaza. Men Israel har tilgengæld ret til at lukke en grænse til et andet område, der ikke er israelsk. Har man ikke ret til at lukke grænsen til et andet land eller område, om det så er besat, som det hedder? Selvom der ikke er isralere, jøder eller bosættelser i Gaza, men alene grænsevagt for at hindre våbenindsmugling, der igen hindrer en gentagelse af CAST LEAD, den seneste gaza krig for 1½ år siden.

Den israelske dokumentation for gaza-beboeres adgang til Israel er denne her fra det officielle Israel.

Weekly summary of the Gaza crossings: 20-26 June 2010 / 276 Gaza residents (patients and their companions) entered Israel for medical treatment via Erez Crossing.
Weekly summary of the Gaza crossings: 13-19 June 2010 / 329 Gaza residents (patients and their companions) entered Israel for medical treatment via Erez Crossing.
Weekly summary of the Gaza crossings: 6-12 June 2010 / 383 Gaza residents (patients and their companions) entered Israel for medical treatment via Erez Crossing.
.
.
.
.

kilde: Nowpublic & MFA & Ma’an

Written by semit

19. juli 2010 hos 15:16

Lagt i Gaza, Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: