Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Nu kommer der endnu flere biler til Gaza

with 2 comments

Al Jaazera – ikke israelerne – har lavet en reportage om en ny krise under opsejlning i Gaza. Det handler om, at de importerede biler til Gaza fra Israel sælges billigere end de biler, der er blevet smuglet under tunneller fra Ægypten. Bilforhandlerne er derfor imod import af biler fra Israel, da deres smuglerbiler falder kraftigt i værdi. Men kan næsten sige, at nogen har interesse i at opretholde en strengere blokade – dem selv.

I videoen kommer man ned i tunnellerne og bilforhandlere interviewes og de udtrykker deres utilfredshed over den nye israelske politik med øget bilimport til Gaza.

Written by semit

7. august 2010 hos 13:24

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, ha, ha. Sikken et skørt hjørne i verden, når man ser bort fra Israel.

  synopsis-olsen

  7. august 2010 at 14:01

 2. Der er også flere og flere swimmingpools. Så er det da klart, at de mangler vand. Iøvrigt fandt jeg denne statistik over levealder, og Gaza-beboere har en gennemsnitlig levealder på 73,68 år. Ikke dårligt i forhold til 114 andre lande, der har det dårligere. Det er de sydlige afrikanske lande, man burde støtte mest med flotillaer og friske forsyninger. Hvorfor er der ikke det?

  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2102rank.html?countryName=Gaza%20Strip&countryCode=gz&regionCode=me&rank=110#gz

  Forresten er der lige 8 læger, der er dræbt i Afghanistan. Mon der kommer demonstrationer imod TALIBAN, på samme måde, som da ‘nødhjælpsarbejdere’ blev dræbt af Israel, da de forsætteligt ville imødegå det israelske militær i en flotilla? De sidstnævnte TOG en risiko, hvor øjenlægernes under alle omstændigheder er langt mindre. DE var humanitære anlagt, mens fredsaktivisterne i Flotilla var militært anlagt, da det handlede om at sejre over den israelske kystvagt.

  semit

  8. august 2010 at 15:04


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: