Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Terrorist hyldes

leave a comment »

Den 11. juni 2002, gik en palæstinensisk selvmordsterrorist ind i en restaurant i Tel Aviv i forstaden Herzliya, og detonerede en bombe, som dræbte en pige, 15-årige Hadar Hershkovitz, og sårede 16 andre.

Billedet af selvmordterroristen og Arafat har fundet plads på et monument i byen Madama på Vestbredden på byens torv på Vestbredden. [PA-tv 15. maj 2010]. Istedet bringer bloggen billedet af offeret.

En ung taler ved begravelsen sagde: “Vi alle her spørger, hvorfor, hvorfor var det dig? … Vi tror ikke, hvad der skete, men vi er her stadig for at snakke om vores elskede ven.”

»Vi kan stadig se dig, høre dig, og føle dig,” sagde en anden ven. “Du elskede livet. Du var nervøs ved at starte gymnaium, men du var stadig meget optimistisk. Du var altid så glad. Du elskede at have det sjovt og at gå ud med dine venner. Du har aldrig kunnet lide at være alene. Vi elskede dig så meget, og vi vil ikke glemme dig.”

Trods den varme sol, forblev vennerne omkring hendes grav og tændte yahrzeit stearinlys – nogle særlige stearinlys.

Skolelederen Aviva Moran sagde, “Hun var i centrum i hendes sociale omgangskreds. Hun var meget knyttet til sine venner. Hun elskede at hjælpe dem. Hun fik så meget kærlighed fra sin familie. Hun beholdt ikke kærligheden for sig selv. Hun gav det videre til sine venner og det gik tilbage til hende.”

Written by semit

20. august 2010 hos 09:44

Lagt i Terror

Tagged with ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: