Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Palæstinensiske børn jubler efter terroraktion

with 3 comments

Efter drabene på 4 jøder på vestbredden jubler mange palæstinensiske børn. Hamas-bevægelsens væbnede gren, al-Qassam-brigaderne, har taget skylden for drabene på fire jødiske bosættere nær Hebron tirsdag.

JP / Palæstinensere anholder palæstinensere for jødedrab med billede af de jublende børn

Written by semit

1. september 2010 hos 13:52

Lagt i Terror

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bare af ren nysgerrighed (på baggrund af det du selv angiver at bloggen handler om), ved du selv hvad semit står for? Og hvordan blev Israel omdrejningspunkt?

  harning

  1. september 2010 at 14:53

 2. Bloggen er et modspil til den negative stemning og artikler, der florerer i pressen idet kritikken af Israel er langt større end berettiget. Israel er et land, der har lige rettigheder for alle, demokrati a la vesten og ofte bliver angrebet militært. Alligevel er det Israel man kritiserer mest fremfor Iran, Libanon, Ægypten, Syrien, Gaza osv for forholdene for indbyggerne er værre.

  Det er denne skævhed jeg forsøger at rette op på. At bloggen hedder SEMIT skyldes at jeg ønsker det bedste for alle semitter og ikke alene for Israel/jøderne.

  At Israel blev omdrejningspunkt skyldes at mange i min familie er jøder/semitter, så derfor er engagementet naturligt – altså en del af mig selv.

  At jeg bruger SEMIT at for at sikre mig, at bloggen ikke bliver for snæver, for jeg har også ting om Iran, kurdere, Libanon men i sidste ende i en relation til Israel / semitter.

  Semitter er vel lidt af en definitionssag. Selv nogle kurdere mener, at de er mere semitter end arabere og Iranere er ikke semitter men noget andet, så det er ikke helt let at definere, medmindre du har en definition.

  At Israel bedømmes hårdt har JyllandsPosten en god forklaring på https://semit.wordpress.com/2010/08/16/en-helt-s%C3%A6rlig-malestok-for-israel/

  semit

  1. september 2010 at 16:00

 3. Tak for fyldestgørende svar. 🙂

  harning

  1. september 2010 at 16:48


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: