Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Georgien og Israel styrker sammenholdet

leave a comment »

“Antallet af turister fra Israel til Georgien er mere end fordoblet denne sommer i forhold til sidste år” sagde Yechiel Bar, som er ansvarlig for “eksterne forbindelser” fra Jerusalem. “De israelske medier har tilskyndet borgerne at besøge Georgien. Vi ønsker, at israelerne går dér i stedet for Tyrkiet” sagde han.
Fast ejendom, turisme, handel: alle områder er mere attraktive til investeringer i Georgien end Tyrkiet. Det georgiske handelskammer blev ledsaget af en delegation fra det lokale jødiske samfund og var på besøg Israel i sidste uge at undersøge Israel nærmere. “De nuværende israelske investeringer i Georgien er på 250 mio USD. Uden krisen ville tallet have nået en milliard, “siger formanden for handelskammeret. “Krisen er ikke slut i Østeuropa i øjeblikket. Den israelske investeringer i landene i Østeuropa, navnlig Rumænien, Bulgarien og Ungarn, er 10 mia. Det næste skridt er Georgien. Israelske investorer er klar til investeringer i Batumi og Tbilisi. Dette er det første skridt. ”

kilde: jssnews

Så på det seneste er der knyttet bedre bånd mellem Georgien, Azerbadjan, Grækkenland, Tjekket, Bulgarien, Rumænien og Rusland fra Østeuropa og der er vist endnu stærkere i det østlige Asien, hvor samarbejdet styrkes mellem Israel og Indien og Kina og Hong Kong.

Written by semit

15. september 2010 hos 13:26

Lagt i Finans, Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: