Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Linkin Park i Tel Aviv

leave a comment »

Nu er det rockbandet Linkin Park’s tur til besøge Israel. Gruppen vil performe i Yarkon Park i Tel Aviv 15 november, og billetter til koncerten blev sat til salg i foregårs. Bandets guitarist Brad Delson har personligt sendt en invitation til fans på en video, der vises på websteder i flere israelske nyhedskilder. Israelerne betaler 90 dollars for at se koncerten, skriver Ynet News.

Linkin Park (kan også afkortes til LP) er et alternativ rock / metal band fra Agoura Hills, Californien. Linkin Park’s fremskridt begyndte i 2000, da de udgav deres debut album Hybrid Theory, som med 24 millioner eksemplarer på verdensplan, blev det bedst sælgende debutalbum i dette århundrede. Meteora blev udgivet i 2003 og derefter Minutes to Midnight i 2007. I løbet af de sidste ti år har Linkin Park formået at fastholde sin position som en af verdens største rock bands. Indtil videre har de solgt mere end 50 millioner albums på verdensplan.

Bandet udgiver nu deres fjerde album “A Thousand Suns”. Det er co-produceret af bandets leder Mike Shinoda og top musikproducer Rick Rubin.

kilde: nihk

Written by semit

17. september 2010 hos 11:45

Lagt i musik

Tagged with , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: