Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Turisme til Israel i rekordhøjt niveau i første halvdel af 2010

leave a comment »

I det døde hav kan man ikke synke, men man flyder ovenpå

Et rekordstort 1.600.000 turister besøgte Israel i første halvdel af 2010, en stigning på 39% i forhold til første halvår af 2009 og op til 10% i forhold til første halvår af 2008 – den tidligere rekord. Ligesom de foregående måneder.

Det New York baserede Rejse-og-fritid Magazine udnævnte Jerusalem som den bedste by i Afrika og Mellemøsten. Læserne af bladet blev bedt om at besvare et spørgeskema, som rangerede byernes seværdigheder, kultur og kunst, restauranter og mad, mennesker og shopping. Dette var første gang, at byen har modtaget en sådan rangordning siden 2000. Cape Town blev placeret på andenpladsen og Tel Aviv på en tredjeplads.

kilde: israeltech

Men ikke alene turisterne farer til landet. Illegale immigranter gør det også: En gruppe af 26 nigerianske kristne har udnyttet en pilgrimsrejse og rundtur i det hellige land til ulovligt at forblive i Israel, hvor de ellers besøgte hellige steder i Judæa og Samaria. Deres infiltration har spredt sig fra Negev byerne Arad og Dimona til hovedstadsområdet Tel Aviv, der forårsager alvorlig bekymring blandt israelske borgere, som kommenterer problemet i videoen nedenfor. En nyere gruppe af 120 pilgrimme fra Nigeria inkluderede 26, som var villige til at miste en kaution man måtte indføre for da gruppen nåede de hellige steder i Judæa og Samaria, og det sydlige Israel, forsvandt de i de i nærliggende byer. Indenrigsministeriet meddelte udlændingemyndigheder, at man stadig søger efter nigerianerne.

kilde: INN

En kort video om illegale immigranter

Written by semit

30. september 2010 hos 15:33

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: