Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Yes we con – update – Hebron Aid Flotille.

leave a comment »

NEW YORK, 20 Oktober 2010 – HebronFonden meddelte i dag, at de ville være vært for en fundraising tirsdag 16. November kl 18:00 om bord på et skib til 1000 mennesker. Arrangementet har titlen “The Hebron Aid flotille.” Båden vil sejle fra Pier 59 på Chelsea Piers.

HebronFondens årlige middag, der sidste år blev afholdt i Citi Field stadion midt mellem megen polemik og protester, får særlig betydning i år, da mange fejrer den fortsatte opførelse af jødiske bosættelser, efter at Israels premierminister bøjede sig for verdens pres og standsede bygning midlertidigt. (nu er det genoptaget. red.)

“Vi er begejstrede for udvidelsen af jødisk liv i alle områder af den såkaldte Vestbredden og vi fordømmer de antisemitiske forsøg på at dæmme op for denne ekspansion. Efter at verden absurd dømte Israel for boarding en terroristflotille, besluttede vi at holde vores fundraising på et skib. Vores flotille vil støtte fred og liv! ”

“De jødiske bosættelser er lovlige og donationer af humanitære og religiøse årsager er fradragsberettigede ved lov uanset etnicitet eller geografisk placeringen af modtagerne. Hebron er en af de helligste jødiske byer, hvor Patriarkernes er begravet. Hebron var den første stykke land købt i Israel af den første jøde i verden. Ligesom jøder kan leve frit i Harlem, Moskva og Paris, så er de også fri til at leve og bygge hvor som helst de vælger i delstaten Israel, “sagde Yossi Baumol, administrerende direktør for HebronFonden. Vi opmuntrer amerikanere til at give fradragsberettigede gaver til støtte for beboerne i Judæa og Samaria. Præsident Obama skal vide, at diskrimination mod udvidelse af jødisk liv vil ikke blive tolereret.”

Mr. Baumol gav en særlig tak til en halv snes anarkistiske demonstranter, som retter en kampagne mod HebronFondens middage hvert år. “Deres protest og modstand gør så meget for at bringe vores tilhængere i hobetal. De er deres vægt værd i guld! ”

Særlige gæster, herunder amerikanske og israelske politikere vil være til stede. Hovedtaler vil være Ms Caroline Glick, producent af videoklippet “Wei Con the World”, som viser hykleriet i den offentlige reaktion på Flotille hændelsen.

Der er meget mere om flotille her på bloggen.

Written by semit

6. november 2010 hos 18:03

Lagt i Flotilla

Tagged with ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: