Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

GRADraket affyret ind i Israel

with 3 comments

Rækkevidden af Gazas raketter

JERUSALEM (AFP) – En langtrækkende raket blev affyret fredag fra Gaza ind i Israel og eksploderede nær Negevørkenbyen Ofakim uden at forårsage nogen tab, sagde Israels militær. Den sovjetisk designede Gradraket fik beskadiget en tankbil i angrebet, som var “den første af sin art i flere måneder,” sagde en militær talsmand. Grad-type raketter har en rækkevidde på op til 40 km, cirka den dobbelt rækkevidde af hjemmelavede Qassam-raketter, der normalt bruges af militante palæstinensere i Gaza-striben. Angrebet kom nogle timer efter, at det lokale politi sagde, at israelske krigsfly bombede kystlinjen syd for Gaza City, hvor en høj eksplosion hørtes i Gaza lige efter 01:00

kilde: MAANNEWS

Der er sikkert som sædvanlig høne og æg i det her, men fredelige tilstande opnås når ingen skyder på hinanden eller har til hensigt at ramme hinanden. Hvis Gaza ønsker fred, kan de jo lade være med at fyre raketter af eller anskaffe dem og bl.a det Israel for bange for under flotille-krisen tidligere i år. For flere raketter afføder flere militante svar fra Israel, der sikkert bruges som argument for at svare igen fra Gaza og så er der høne og æg i det.

Written by semit

19. november 2010 hos 11:02

Lagt i Gaza

Tagged with

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. i danmark var de førdste frihedskempere ogse ugleset. først da tyskerne gav op blev de aksepteret.

  finn rasmussen

  26. november 2010 at 18:41

 2. Enig. De danske frihedskæmpere kæmpede for Danmark.
  Hamas kæmper derimod ikke for Gaza, for det er allerede deres. Deres raketter er rettet mod Israel, som de betragter som besat af jøderne.

  semit

  26. november 2010 at 18:51

 3. og så lige for at tilføje. Der er ingen israelere, zionister, jøder, militær eller israelsk administration i Gaza. Gaza tilhører HAMAS og Co.

  Israels eneste indflydelse er grænsekontrol af våben og raketter til vands og grænseovergange, da Israel har begrundet tro på, at disse raketter vil anvendes mod Israel og i så fald gentages CAST LEAD en dag hvis rakettere anvendes, og det er ikke i nogens interesse at få krig og slet ikke de civile arabere i Gaza, der er taberne målt i dræbte i seneste krig og sikkert også i evt kommende krige, mens israelerne er taberne målt i frygt for angreb og selvmordsbomber – da der stadig nærmest dagligt sendes raketter fra Gaza til Israel.

  semit

  26. november 2010 at 19:01


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: