Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

UNWRA får tonsvis af cement

leave a comment »

Klik endelig her, hvor der er en oversigt over hvilke forsyninger Gaza får via Israel. Gaza – som hundredevis af andre områder – lever grundlæggende af bistand udefra. Nogen påstår endda, at Gaza er det område, der får mest i bistand pr capita og det kan heller ikke skjules, hvis man ser på deres byer og huse, der ikke ligefrem viser fattigdom. Dermed ikke sagt, at Gaza ikke har slumkvarterer som i alle andre byer. Selvfølgelig har de det. Men til forskel fra andre fattige områder i denne verden, har de også rige kvarterer. Hvis man med overlæg søger disse oplysninger på nettet kan disse findes frem

Problemet er, at i medierne ses ofte murbrokker og folk, der farer forvirret rundt i deres huse, der ikke længere findes. Det er sikkert rigtigt nok, når der nu har været krig sidste år, men disse billeder af udbombede huse tegner ikke Gaza, som nogen vil have det til. Om ikke andet viser disse fotosessions noget andet og mange af billederne er billeder er af større områder.

Det er er klokkeklar dæmonisering af Israel, hvis man tror Gaza er udbombet. Det er næppe mere end 10-20-30 huse og dækker måske 1 promille af 1 promille eller i den størrelsesorden. Resten af Gaza ses på disse billeder.

Written by semit

5. december 2010 hos 13:25

Lagt i Gaza, UNWRA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: