Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Vestbredden set fra Israels side

with one comment

Tryk på billedet for en kort gennemgang af vestbredden idag

En sag har som bekendt 2 sider og ofte flere end det. Derfor har PROisraelere lavet en folder med billeder, der fortæller, hvordan det også står til med byer, udvikling og landområder, samt de jødiske nybyggere/bosættere på vestbredden, der genoptager traditionen med at bo i det gamle Israel. Det var imidleritd forbudt under jordansk styre i 1948-67, men den slags apartheid hører man sjældent om. Men her på bloggen fremhæves ofte apartheid i mellemøsten. Ikke alene for jøder men også kvinder, homoer, anerledestænkende, og anderledestroende. Det foregår de fleste steder i mellemøsten med Iran som skrækeksempel og Israel som antiracistisk samfund.

Nu har evangelister også sat vestbredden, også kaldet Judæa og Samaria, på programmet. Denne video er udkommet, der også viser lidt af landskabet.

http://www.jerusalemonline.com/specials11.asp

Written by semit

7. december 2010 hos 15:12

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det var jeg ikke klar over. Men jeg er klar over at det giver dødsstraf at sælge jord til jøder på vestbredden. og Gaza er allerede fri for jøder. Desuden giver jeg dig ret i, at gazans er et godt ord for araberne i Gaza, Gazans og vestbreds-arabere er to forskellige fraktioner og etniciteter, hvoraf den ene (Gazans) har tilknytning til Egypten og det det muslimske broderskab via HAMAS og vestbredsarabere har ikke denne tilknytning.

    semit

    12. december 2010 at 20:50


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: