Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel sender nødhjælp til Colombia

leave a comment »

Israel forbereder nødhjælp til Colombia

En uge efter kampen mod branden i Israel, hvor der var meget hjælp fra omgivende lande, er turen kommet til Israel, der via sin hær, kommer 2 millioner colombianere til undsætning fordi de er berørt af voldsomme regnskyl, der forårsager betydelige skader i halvdelen af landets kommuner.
En Boeing 747 lettede fra Ben Gurion Lufthavn i går aftes, lastet med 50 tons humanitær bistand, basisfødevarer, telte, tæpper og madrasser, medicin osv … til forbedring af levestandarden.

Missionen var organiseret efter en anmodning om assistance fra den colombianske forsvarsminister. Den humanitære mission, med mange officerer, ledes af brigadegeneral Shalom Ben Arie, en mand, der også var til stede med førstehjælp bragt til ofrene for jordskælvet i Haiti.

Det franske nyhedsmedier er ikke lykkelige, da det ikke er nogen “palæstinensisk tragedie”, der får dig til at græde. Nej Her er hundredvis af colombianere, der er døde eller forsvundet. Der er næsten to millioner berørte mennesker, og en lille stat beliggende tusinder af kilometer væk har besluttet, at bistand er afgørende, selv om det er for lidt, på grund af den enorme katastrofe.

kilde: jssnews

Andre eksempler er …

Written by semit

13. december 2010 hos 12:50

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: