Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Stuxnet skaber stadig kaos i Iran

leave a comment »

Det Stuxnet-virus, som har angrebet Irans atomanlæg, og som Israel er mistænkt for at skabe, har sat den Islamiske Republiks atomprogram tilbage med to år, fortalte en tysk topedb-konsulent, der var en af de første eksperter til at analysere programmets kode til The Jerusalem Post tirsdag.

“Det vil tage to år for Iran at komme tilbage på sporet,” sade Langer i et telefoninterview fra sit kontor i Hamburg, Tyskland. ” Det var næsten lige så effektivt som et militært angreb, men endnu bedre, da der ingen dræbte var , og ingen krig. Fra et militært synspunkt, var det en stor succes . ”

kilde: eldoersofziyon

Tænk, at man kan lamme sin fjende uden krig. Men det er ikke en ny taktik at føre krig uden våben. Man kan måske sige, at krig uden våben, slet ikke er krig, men blot spionage og infiltration og det har man nok over hele verden, men netop Israel er uønsket af de nærmeste stater, Fx, Iran, Libanon (Hezbollah), Gaza (Hamas), Syrien …. Men omvendt sætter det internationale samfund mere og mere pris på Israel i form af øget turisme, flere internationale handelsaftaler, øget export til fjernøsten, optagelse i OECD, øget diplomatisk aktivitet og besøg fra statsoverhoveder fra en række lande.

Written by semit

15. december 2010 hos 11:59

Lagt i Iran

Tagged with

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: