Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

JUSTIN BIEBER 14.4.11 IN ISRAEL

leave a comment »

De unge israelske piger kan glæde sig, fordi canadiske Justin Bieber kommer til Israel. Kontrakten blev underskrevet sidste søndag. I flere måneder har fans i Israel skrevet breve og lavet videoer, hvor det unge idol hyldes og hilses fra Israel. 14. April 2011 bryder det løs, når han giver koncert i Tel Aviv’s Park Hayarkon, skriver Haaretz.

Israelske agenter har arbejdet i flere måneder for at forsøge at få Bieber at planlægge et besøg i landet. Peres Center for Peace har også bejlet til den unge stjerne. Men i sidste ende, det var den internationale talentagent Marcel Abraham, som er ansvarlig for, at ikoner som Leonard Cohen, Elton John og Metallica kom til Israel. Bieber forventes at møde et publikum på 70.000 fans. Han vil performe samme sted som Madonna og Linkin Park for nyligt.

Justin Bieber betragtes som en af de største gennembrud af kunstnere i de sidste par år. Han blev først kendt i en alder af 13 ved at uploade YouTube-videoer af sig selv, hvor han sang forskellige populære sange. Hans første album, “My World”, har haft betydelig kommerciel succes, og hans andet album, “My World 2,0,” har solgt millioner af eksemplarer verden over.

kilde: nihk

Written by semit

26. december 2010 hos 17:39

Lagt i musik

Tagged with , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: