Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

I Iran hænger man flere og flere folk

leave a comment »

Iran Human Rights, januar 27: Ti mennesker blev henrettet i Iran i dag torsdag 27. januar – følge det officielle iranske nyhedskilder. Syv mennesker blev hængt i Ghezel Hesar fængsel Karaj (vest for Teheran) tidligt i morges, rapporterede det iranske nationale tv nyheder netværk IRIBNEWS. Ifølge rapporten blev fangerne henrettet i dag og det var dem, der var 1 )”JA” dømt for smugling 370 gram crack inde i fængslet, 2) “MD” for at opbevare 4980 gram crack, 3) “. Gh B.” for køb, salg og opbevaring 4900 gram crack, 4) “KN” for handel med 49 kilo og 70 gram hash (cannabis), 5) “DS” for opbevaring af 397 gram heroin inde i fængslet, 6) “KB ” til at holde og forbruge 310 gram crack inde i fængslet, og 7) “MT” for menneskehandel og handel af 61 kilo og 300 gram crack og for at anvende opium.

Ifølge den officielle iranske nyhedsbureau IRNA, blev tre hængt i fængslet Oroumieh, nordvest for Iran tidligere i dag. De var alle dømt for narkohandel og ingen af dem blev identificeret i rapporten.

Ifølge de officielle iranske kilder blev mindst 81 mennesker blevet henrettet i forskellige iranske fanger siden begyndelsen af januar 2011.

Written by semit

28. januar 2011 hos 01:35

Lagt i Iran

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: