Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Palæstinenser dræbte familie på fem

with one comment

Så er der indledt en jagt på gerningsmanden til de 5 dræbte i Samaria. Den lille massakre er bevidst og ikke et uheld i modsætning til krig. Men mon ikke, israelerne bebrejdes, hvis deres jagt ender med ligeså mange dræbte på arabisk/palæstinensisk side? Ikke desto mindre fejres mordene i Gaza og der deles slik ud.

Hvad betyder palæstinensisk i det hele taget? Er det en politisk krølle, der skal afspejle modstand mod Israel? Dem, der kalder sig palæstinensere har ikke et særligt sprog, religion eller skikke eller et land eller har haft. Så spørgsmålet er om ‘palæstinensere’ overhovedet er et folk. Et folk er fx. danskerne, jøderne, kurderne, armenerne, da de har eget sprog, land, traditioner, skikke og historie. Palæstinenserne har ingen historie, stat, tidligere autonomi eller tidligere regering. Det område, palæstinenserne vil have, er i sidste instans Israel, da de gang på gang har afvist Judæa og Samaria (vestbredden) som land. I første omgang i 1947, hvor FN forsøgte at oprette Palæstina for første gang i historien og senest i Livni/Olmert planen for 5-6 år siden.

Kilde: JP & Haaretz & ynet & miff

MUQATA har fokus på denne terrorhandling.

Written by semit

12. marts 2011 hos 14:41

Lagt i Terror

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Familien Fogel, for det var dem, blev begravet i går. Det mindste barn var 3 måneder gammel. Far, mor og børn fik halsen skåret over mens de sov. En af pigerne var ude på det tidspunkt, det var hende, der fandt blodbadet, da hun kom hjem.

  Åbenbart, gerningsmanden kom i et andet hus først, men det var tomt, så han gik videre til næste hus, Fogel huset, og begik sin grufuld handling.

  Da mordet blev kendt, var der fest i Gaza og der blev uddelt slik til børn for at fejre døden på de 5 “tyveknægte”, som var blevet henrettet af en modig “mudjahid” (en af Allahs krigere).

  Officielt nægter Hamas ansvar for massakren i Itamar og tager afstand fra det. De bekræfter af, at slå børn ihjel ikke er del af Hamas’ politik.

  Dog, på Hamas’ arabiske hjemmeside
  (her: http://www.alqassam.ps/arabic/news1.php?id=20939)
  bliver morderen omtalt som Mudjahid og de 5 ofre (hvoraf så, en 3 måneder gammel baby der fik det meste af hovet skåret af) bliver betegnede som “sionistiske jordtyve”. Teskten siger:

  “Fem sionistiske (jord)tyve blev slået ihjel om morgen den 12. marts 2011. De blev stukket ihjel af en palestinenser i den tyvagtige koloni af Itamar, øst for Napluse.

  Vores korrespondant i Napluse fortalte om at det lykkedes en palestinensisk Mudjahid at trænge ind i den tyvagtige koloni af “Itamar”, syd for Napluse i de besatte områder på vestbreden og det lykkedes ham at stikke fem sionistiske (jord)tyve ihjel.”

  Den Palestinensike Autoritet opførte sig lige præcis på samme måde: Udadtil fordømmer de en handling, som de opfordrer til, til dagligt.

  Cyril Malka

  15. marts 2011 at 02:48


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: