Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Københavns Kommune

leave a comment »

Familien, der blev myrdet i deres hjem

Kære medlemmer og venner af Israel.

Jeg er sikker på, at jeres tanker også går til de overlevende fra den familie, der brutalt blev dræbt i byen Itamar, hvor en far og en mor og 3 af deres børn, en søn på 11 år, en søn på 3 år og deres lille pige på blot 3 måneder blev dolket ihje,l imedens de sov.

Og kære venner, hvis I husker bare et par uger tilbage, hvor Dansk Zionistforbund opfordrede jer til at reagere på Københavns Kommunes ønske om at “straffe” G4S, fordi de havde etableret vagtselskab på Vestbredden beregnet til at beskytte civilbefolkningen.
Med tanken om mordet på en uskyldig jødisk familie, ja så er det med endnu større sorg, man i disse dage kan læse denne meddelelse på Enhedslistens hjemmeside:

CITAT: G4S har i dag meddelt, at de trækker sig fra en række kontrakter i de besatte områder. Det sker efter at Københavns Kommune har truet med at opsige samarbejdet med sikkerhedsfirmaet og række Ngo’er har kritiseret selskabet for at handle i strid med internationale konventioner
G4S har her til morgen udsendt et statement, hvor de meddeler at de trækker sig fra en række kontrakter i de besatte områder. Og det glæder Enhedslistens københavnske Socialborgmester Mikkel Warming, der tilbage i januar samlede flertal i Borgerrepræsentationen for at sætte tommelskruerne på det multinationale selskab:

Det er rigtig positivt, at selv store selskaber kan presses til at opføre sig lidt bedre. Det er en stor sejr for alle de gode kræfter, der i det seneste halve år har arbejdet på den her sag, siger Mikkel Warming CITAT SLUT

Kære venner, jeg beder og opfordrer jer alle til at skrive til politikerne på Københavns Rådhus og spørge dem helt konkret, hvad det er de glæder sig over? At 5 uskyldige jøder er blevet dræbt, eller at G4S ikke mere sikrer mod myrderier på Vestbredden?

Med dyb medfølelse over for familierne til de dræbte – fra Dansk Zionistforbund

MUQATA har fokus på denne terrorhandling.

Written by semit

13. marts 2011 hos 22:25

Lagt i Israel, Terror

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: