Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

IHH planlægger ny flotilla – også med fly

leave a comment »

De mennesker, der planlagde den IHH-arrangerede tyrkiske IHH anti-Israelske konvoj til Gaza, arrangerer endnu en konvoj  – denne gang endda med flyvemaskine.

Den  anti-Israelske Bulent Yaldrim, direktør for den tyrkiske terrorist-organisation IHH, sagde i sidste uge, at forberedelserne er undervejs til en endnu større flåde: Vi har bare ét problem, sagde han, nemlig den virus der hedder zionismen. Talen blev rapporteret af Meir Amit Intelligence og Terrorism Information Center (ITIC).

Sidste års konvoj skulle efter sigende have til formål at bryde Israels maritime blokade af Gaza og også levere forsyninger. Imidlertid meddelte udenrigsministeriet bagefter, at der ikke havde været  humanitær bistand om bord på Mavi Marmara. I stedet havde terrorister bevæbnet sig med ammunition og angreb IDF-soldater, der bordede skibet. De bortførte mindst tre af dem, og forsøgte at stikke knive i dem og kaste andre ud i havet. De israelske styrker var i stand til at overvinde dem og dræbte ni af angriberne.

Den kommende konvoj, der benævnes Freedom Fleet II, var planlagt til at finde sted omkring årsdagen for sidste års flotille i slutningen af ​​maj. Men, sagde Yaldrim,  at det vil formentlig først ske omkring slutningen af ​​juni, også fordi han håber at købe en flyvemaskine til at deltage i anti-Israel konvoj kampagne.

Israels blokade er juridisk lovlig
Ifølge international maritim lov er Israel i sin gode ret til at iværsætte en maritim blokade ved med det område, de er i væbnet konflikt med, som Hamas. Når en maritim blokade er i kraft, har ingen fartøjer ret til at komme ind det blokaderamte område, og ethvert fartøj, der overtræder eller forsøger at overtræde den maritime blokade kan blive fanget eller endog angrebet.

En endnu længere forklaring for interesserede findes i www.flotillafacts.com

kilde: INN

Written by semit

11. april 2011 hos 15:30

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: