Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Jewish ‘al-Jazeera’ planlægges.

leave a comment »

Dr. Alexander Mashkevich har meddelt, at han planlægger at danne et pro-israelsk internationalt nyhedesnetværk.»Det vil ikke være en propaganda-kanal, men vil blot fortælle sandheden,« fortæller han Ynet.

Dr. Alexander Mashkevich er præsident for De Forenede Israels Appeal’s årlige konference for jødiske ledere i Washington. Dette års konference fokuserede på forsøg på at delegitimisere Israel, og blev overværet af omkring 200 jødiske samfundsledere og centrale filantroper.

Mashkevich, der også fungerer som formand for Den Euro-asiatisk Jødiske Kongres, sagde, at netværket skal tilbyde programmer på engelsk, fransk, arabisk og spansk med fokus på nyheder alene. Præsentationen er planlagt til om 3-4 måneder .

Mashkevich, hvis formue er anslået til omkring $ 3,7 mia, har planer om at rekruttere andre filantroper og ledende forretningsfolk til formålet. “Den internationale delegitimisering er blevet en kæmpe risiko for Israel,” tilføjer han. Mashkevich bor i Storbritannien og har også et israelsk statsborgerskab. Han betragtes som en af ​​de mest indflydelsesrige jødiske oligarker i verden, og en “varm Jøde”, der donerer til mange formål, der står hans hjerte tæt. Han har bygget syv synagoger i forskellige lande, med navnet “Beit Rachel” efter sin mor, og doneret 17 Torah-ruller. “Jeg husker stadig som barn, hvor vanskeligt det var for mig at komme til synagogen, som var langt væk og overfyldte,” sagde han. Hans forældre flygtede fra nazisterne og gav ham “en stolt jødisk uddannelse”. Hans barndom i Kirgisistan har bidraget til at forme hans jødiske bevidsthed.

kilde: Ynet

Written by semit

11. april 2011 hos 00:03

Lagt i TV

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: