Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Update – Den bortførte italienske fredsaktivist hængt i Gaza.

with one comment

Hamas har anholdt to personer efter drabet på italiensk aktivist. Italien fordømmer det “barbariske mord”. Palæstinensiske sikkerhedsstyrker har fundet liget af en italiensk fredsaktivist og blogger, der har været bortført i Gazastriben. Det siger en talsmand for den militante palæstinensiske Hamas-bevægelse. Italieneren blev fundet hængt i et efterladt hus. En yderliggående gruppe med tilknytning til al-Qaeda havde truet med at dræbe Vittorio Arigoni fredag klokken 17.00 lokal tid, hvis gruppens leder, Hesham al-Sa’eedni, som Hamas anholdt i sidste måned, ikke blev frigivet …

kilde: jp & INN & BBC & Proudzionist

En anden kendt fredsaktivist, der blev dræbt i Gaza men af israelere, fik venstrefløjen til at demonstrere. Hun hed Rachel Corrie. Nu får vi se om venstrefløjen ligeledes vil demonstrere imod den dræbte fredsaktivist, der med overlæg blev dræbt, hvorimod Rachel Corrie’s død efter alt er dømme er uheld, da hun befandt sig i et militært område og søgte at forsvare et hus mod nedrivning på trods af diverse advarsler.

Arrigoni var også medlem af International Solidarity Movement som Rachel Corrie, en yderst anti-Israelsk-gruppe. Men det faktum, at Arrigoni blev dræbt af palæstinensere og ikke af israelere betyder, at han ikke vil blive et ikon som Corrie gjorde.

Written by semit

15. april 2011 hos 15:51

Lagt i Gaza

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. forventningerne er ikke de største….

    Martin T

    15. april 2011 at 13:17


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: