Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Deep Purple spiller i Israel om 2 dage

leave a comment »

Deep Purple spiller i Caesarea Amphitheater, der er 2000 år gammelt

Det legendariske rockband Deep Purple vender tilbage til det hellige land for i maj for at give to koncerter i Caesarea. To år efter seneste besøg i Israel, vil legendariske rockband Deep Purple vende tilbage til Det Hellige Land den 14. maj for at spille i Cæsarea amfiteater. Ynetnews mener, at bandet sandsynligvis vil byde på en anden koncert til i Caesarea den 15. maj.

Deep Purple er i øjeblikket midt i en koncertturné i Frankrig. Forsanger Ian Gillan sagde for nylig, at gruppen havde planer om at frigive et nyt album næste år, efterfulgt af en koncertturné. Det britiske band spillede i Cæsarea og Tel Aviv for omkring to år siden. Ynetnews‘s anmelder Guy Benyovits roste koncerten, og skriver, at “det bevist, at rockens dinosaurerne hedder Deep Purple og er stadig i live, i hvert fald hvad angår en forrygende kontakt med med publikum.”

Tidligere på året har disse rockbands givet koncert: Linkin Park, Guns n’ Roses, Nazareth, Scorpions, Ozzy Osbourne, Johnny Rotten med Public Image Limited og Metallica.
Deep Purple kalder bands, der boykotter Israel for “tøsedrenge”. En af Deep Purples sange har de dedikeret den israelske astronaut Ilan Ramon, der blev dræbt i Columbia tragedien.

kilde: touristisrael & elderofziyon

Written by semit

12. maj 2011 hos 13:33

Lagt i musik

Tagged with ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: