Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Gudrun Burwitz

leave a comment »

Gudrun Burwitz er 81 år og SS-lederen Heinrich Himmlers datter.

På trods af sin høje alder er Gudrun stadig aktiv med at tale sin fars og nazismens sag. Og hun er stadig aktiv for at hjælpe de sidste nazistiske forbrydere med at undgå deres straf. Hun er med i organisationen Stille Hilfe, hvis opgave er at yde hjælp til forfulgte nazister. Organisationen blev stiftet i 1951 og bestod af tidligere SS-folk. Den britiske avis Daily Mail skriver, at hun er blevet leder af Stille Hilfe og er blevet et forbillede i nynazistiske kredse.

kilde: Berlingske

Djævlens advokat! Men dem skal der også være plads til i et retssamfund. Selv nazister er mennesker og har behov for at være fader, moder og arbejder. Det er ideologien, der er afskyelig, mens de enkelte menneskers tilknytning til nazisme kan være miljøbestemt, da man næppe er født med ideologien. Eksempelvis Gudrun Burwitz og også Mussolinis barnebarn Alessandra Mussolini fortsætter, hvor faderen slap.

Hvis vi alle er født lige, er det omgivelserne, der gør folk til nazister, kommunister, socialister osv. Men bag det hele er vi alle meget meget ens.

Written by semit

23. juni 2011 hos 10:31

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: