Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

we con the world

with 2 comments

Ny flotilla på vej, ovenikøbet med dansk deltagelse  – Gunna Stark fra det tidligere VS (kilde modkraft.dk) Amerikanerne advarer mod deltagelse, da det muligvis er overtrædelse af amerikansk lovgivning. Hillery Clinton advarer.

“Hillary Clinton kritiserede i torsdags aktivister, der planlægger at udfordre Israels søblokade af Gaza-striben, og siger deres indsats er hverken “nødvendige eller nyttige” for at hjælpe det palæstinensiske folk i Gaza. Dagen efter den amerikanske udenrigsministerium advarede amerikanerne mod at deltage i den planlagte flotille, sagde Israel, at det vil forpurre, er ikke hjælpe og vil kun øge spændingerne”.

kilde: ynet

Written by semit

27. juni 2011 hos 07:27

Lagt i Flotilla, Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ifølge Søren Espersen er også Öslem “Erdogan” Cekic og Kamal “Oliver” Qureshy fra SS(F) med på narreflåden: http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2011/06/28/oslem-og-kamal-hamass-nyttige-idioter/

  Rygterne går på, at FN endelig er løbet tør for muligheder, og er parate til at erklære Israels blokade lovlig ifølge international lov. Jeg går ud fra, at også Danmark anerkender det FN organ som det sker i, og så er spørgsmålet, om ikke Erdogan og Oliver overtræder straffelovens paragraf 21 ved at medvirke i et forsøg på at bryde en lovlig blokade.

  Det kunne være interessant at kigge på.

  Michael

  29. juni 2011 at 01:39

 2. Ifølge denne flotillaside er blokaden allerede lovlig, men det er fra israelsk side, og handler om, at militære trusler (altså forsøget på at åbne en vandvej med begrundet mistanke om våbenindsmugling) må man gerne stoppe på internationalt farvand, men der er flere argumenter end det.

  Flotillaside http://www.flotillafacts.com/ (den er endda opdateret med flotilla 2)

  semit

  29. juni 2011 at 15:33


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: