Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Gaza 2011 – your next travel destination

leave a comment »

Nogle i pressen forsøger at skildre Gaza som et bombet lokum i en humanitær katastrofe. Men sandheden i konflikter er ofte det første offer. Gaza er nået meget langt med genopbygning og i det hele taget opbygning af enklaven og næppe det sted i verden, der først har brug for ekstra hjælp, selvom ingen siger nej til nødhjælp. Også i danmark får mange danskere nødhjælp fra staten omkring jul og for hjemløse osv. Og det er da helt rigtigt. Men ovenstående forhold som videoen viser og nedenstående links er ikke sådanne områder man normalt forbinder med områder, der skal have international nødhjælp. Og der er endda dem, der siger, at Gaza er det område, der får mest hjælp pr indbygger i hele verden. Intet under at de kan bygge et utal af fine restuarenter, vandlande, forlystelsesparker, universiteter og renoverede byer, der til forveksling kan ligne en spansk middelhavsby.

Det betyder ikke at der ikke er områder af fattigdom og nød, men derimod, at Gaza ligner en by, der er mere velstående end 100vis af andre i det arabiske mellemøsten. Gaza er ikke Israel og derfor opbygges Gaza ikke af Israel.

De blogge, der viser det nyeste indenfor innovation, arkitektur, turisme, forlystelser, strande, uddannelse og byfornyelser er for tiden Israellycool, Bajurtov, Bivouac-id, Standwithus, Tomgross

Written by semit

29. juni 2011 hos 12:44

Lagt i Gaza

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: