Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Amy Winehouse død, sikkert af alkohol og ecstacy

leave a comment »

Ifølge den engelske avis The Mirror, var det en kombination af ecstacy og alkohol, der slog Amy Winehouse ihjel. Den 27-årige sangerinde havde angiveligt drukket tæt, og taget stoffer, syv dage dage i træk, før hendes hårdt prøvede krop gav op lørdag eftermiddag. En ven fortæller, at han flere gange havde festet sammen med superstjernen i løbet af de sidste uger – og fastslår, at det var en ecstacy pille, der slog hende ihjel:

– Det var en ecstacy overdosis. Amy kunne tage kokain i lange baner og holde til rigtig meget. Der har formentlig været noget galt med den ecstacy pille hun tog, fortæller vennen, der bakkes op af MTV producer Danny Panthaki:

Amy Winehouse blev født den 14 september 1983 i en jødisk familie med baggrund i jazzmusik. Hun blev opdaget af soulsangeren Tyler James i en alder af 16 og i 2003 udgav hun sit debutalbum “Frank”, der fik stor anerkendelse. Hendes andet album “Back to Black” blev udgivet i oktober 2006 og nåede Nr.1. Albummet har hitsinglen “Rehab”, med den forudseende linje: “De forsøgte at få mig til at gå til afvænning og jeg sagde ‘nej, nej, nej'”. I oktober 2007 blev hun og hendes mand, Blake Fielder-Civil anholdt på et norsk hotel for besiddelse af marihuana, og bagefter buhede hendes fans hende på scenen, da hun slørede sig igennem hendes show. De blev skilt i 2009. To måneder senere blev hun fotograferet vandre barfodet på en gade i London, kun iført jeans og en bh og forvirret. Selvom hun blev nægtet adgang til USA, vandt Winehouse fem Grammy Awards i februar 2008.

kilde: EB & Haaretz

Goldberg-magasinet har netop for få dage siden udgivet en større artikel om hende.

Written by semit

24. juli 2011 hos 20:48

Lagt i musik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: