Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

30 såret i angreb nord for Eilat, 6 dræbt

leave a comment »

Bevæbnede mænd åbnede ild mod to busser tæt på Eilat. Mindst 15 mennesker blev såret i dag i en serie terrorangreb på israelske mål nær den sydlige by Eilat. De første rapporter tyder på, at skyderiet kom fra en bil mod Egged bus 392, der kører på Route 12 i det sydlige Israel. Ifølge rapporter, beskød passagerer i bilen bussen. Israelske sikkerhedsstyrker søger efter det mistænkte køretøj og har oprettet barrikader i området, og der har været ildkamp mellem IDF-styrker og de bevæbnede mænd.

To israelske helikoptere blev kaldt til stedet for at evakuere de sårede til Yoseftal hospitalet i Eilat. Magen David Adom (svarer til Røde kors) ansvarlige fortalte Army Radio, at de sårede alle er i let til moderat tilstand og er ved bevidsthed og forsikrede, at hændelsen er under kontrol. Sikkerhedsstyrkerne er ved at undersøge, om hændelsen var et terrorangreb.

Det første angreb var på en bus  fra Beer Sheva til Eilat, nær byen Netafim. Kort efter, at bussen blev angrebet, startede  IDF med at beskyde de bevæbnede mænd.  Ud over angreb på busser, var morterer affyret fra den egyptiske grænse.

kilde: jpost & haaretz

13:10 Tre terrorister er blevet rapporteret dræbt i en ildkamp med soldater nær Eilat. De tre var ansvarlige for et angreb på en bus nær den egyptiske grænse.
13:25 Chaufføren (og andre vidner) siger terroristerne var iført den egyptiske hærs uniformer.

Written by semit

18. august 2011 hos 12:01

Lagt i Israel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: