Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

NEJ TAK til et Palæstina som FN snart stemmer om

with 5 comments

Nu kan man skrive under på en hjemmeside, der samler underskrifter ind her til FN for at gøre opmærksompå at tusinder ikke synes om n FN-beslutning om et Palæstina.

Palestinian leaders have announced their intentions to ask the United Nations to formally recognize a Palestinian State by September 2011. Abbas intends to establish a state on Land that is currently inhabited by Jewish families. We therefore want to clearly tell the United States government, the United Nations and the world at large that we reject the establishment of a foreign state within the borders of Israel. Please join us in signing this petition against the declaration of a Palestinian state in the Land of Israel.

 

Det trækker op til, at FN vil imødekomme palæstinensernes krav om oprettelsen af en palæstinensisk stat med en del af Østjerusalem som hovedstad, men så længe en stor del af et kommende Palæstina er erklæret tilhænger af terror, som det Hamas styrede Gaza er det, og som selvstyreområderne mere skjult er det, skal vi være modstandere af at anerkende Palæstina.
Hamas i Gaza siger det lige ud: “Jøderne skal udryddes og Israel indlemmes i en islamisk sharia styret stat ved navn Palæstina.” PA på Vestbredden siger til araberne: “I et kom-mende Palæstina kan der ikke bo så meget som een eneste jøde”. Man siger også, at et Palæstina med grænser fra før 6-dageskrigen i 1967 kun er et springbræt til, at hele området, inklusive det nuværende Israel, er en del af Palæstina. Derfor NEJ til at anerkende Palæstina. NEJ til FN’s planer om at byde en erklæret terrorstat velkommen!

Written by semit

3. september 2011 hos 22:52

Lagt i Israel

5 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Er det kun terror når man benytter simple og hjemmelavede våben eller gælder high-tech jager- og bombefly også? Hvad med tanks og elitesoldater?

  Der er utallige eksempler på at Israel dræber palæstinensere på en “human måde” og fejer det ind under gulvtæppet som selvforsvar. Det er lige så meget terror, hvis du spørger mig. (Det gjorde du godt nok ikke, men jeg svarer alligevel.)

  /Tandhans

  PS. Hvad siger du til Tyrkiets handlinger for tiden? Du har ikke skrevet noget herinde endnu.

  De Små Kemikere

  6. september 2011 at 21:12

 2. Jeg mener ikke, at terrorisme har noget med våben at gøre, men intentionen. Har man til hensigt at dræbe i politisk/etnisk/racistisk øjemed, er det terrorisme, mens bombninger at tuneller, Gaza’s raketsystemer eller skud på HAMASsoldater ikke er terrorisme. Terrorisme har efter min vurdering ikke noget at gøre med antal dræbte. Fx i brøndbyerne hvor nogle unge satte ild til politiskolen kan anses for terrorisme – uden dræbte, mens Syriens slagtninger af 1000vis af demonstranter ikke er terrorisme, men et brutalt styre.

  Der er nogle andre definitioner her http://www.zindys.dk/terrorisme/

  Måske er terrorisme defineret forskelligt for forskellige mennesker afh af ens ideologi og baggrund. Ordet terror er ikke objektivt, da nogle mener forsvar er terrorisme og andre at bomber i busser i Israel er selvforsvar. Så jeg tror ‘terror’ er meget personligt ladet og har ikke noget at gøre med antal dræbte og sårede men intentionen bag handlingen.

  semit

  6. september 2011 at 23:12

 3. Kun 35,4% af palæstinenserne støtter deres “lederes” stunt i FN senere på måneden, mens et stort flertal hellere vil fortsætte forhandlinger og vente med FN: http://www.pcpo.ps/polls.htm

  “Upon answering the question:” Which, in your opinion, is the preferable option for the future of Palestine? Is it going to the United Nations for the recognition of the Palestinian state without concluding a peace agreement with Israel, or going back to the negotiation table with the Israelis for the sake of a permanent peace with them and then resort to the UN?”, (35.4%) said “going to the UN for the recognition of the Palestinian state without concluding a peace agreement with Israel”, and (59.3%) see as preferable option “going back to the negotiation table with the Israelis for the sake of a permanent peace with them and then resort to the UN”, whilst (5.3%) said “I don’t know”.”

  Men som altid er de palæstinensiske “ledere” komplet ligeglade med hvad deres eget folk mener. De vil ikke have en stat. Eller jo, de vil have én stat – Israel.

  Både Hamas, Fatah og PLO har et landkort i deres emblem, som man må gå ud fra er det de anser som det landområde de vil opnå. Alle tre viser hele Gaza, Vestbredden. Og Israel.

  Michael Jensen

  6. september 2011 at 23:55

 4. En amerikansk topembedsmand bekræftede onsdag, at Obama-regeringen vil nedlægge veto mod en beslutning om at anerkende en palæstinensisk stat fremlagt i Sikkerhedsrådet.

  “Administrationen har været meget klar, om at hvis et sådant foreslag blev fremlagt Sikkerhedsrådet, så vil vi nedlægge veto mod det,” siger Wendy Sherman,

  ….. http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/state-department-official-says-u-s-would-veto-palestinian-un-bid-1.383281?localLinksEnabled=false

  semit

  8. september 2011 at 17:28


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: