Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Nazist dømt til at læse Anne Franks dagbog

with 2 comments

En 16-årig nynazistisk pige har fået en straf, der kan omvende hende. Pigen har overmalet 33 plakater med hagekors og symboler for Waffen-SS fra partiet ‘Die Linke’. Hun er blevet idømt at skulle læse Anne Franks Dagbog, ud over 20 timers samfundstjeneste. Jødiske Anne Frank blev født i 1929 og døde af tyfus i koncentrationslejren Bergen-Belsen i begyndelsen af marts 1945. Hun er et de mest kendte ofre for jødeudryddelserne, og hendes dagbog om, hvordan hun og familien i Amsterdam holdt sig skjult for Gestapo i to år under 2. verdenskrig, er en af de mest læste bøger i verden. Og da de tyske domstoles praksis over for unge forbrydere, er at lære dem noget, de kan bruge i fremtiden, frem for at straffe dem, valgte dommer Reinhardt Hering den noget alternative straf. Efter at have læst Anne Franks rystende dagbog skal den 16-årige skrive en opgave om bogen. Det hele skal færdiggøres på ti dage.

kilde: EB

Written by semit

8. september 2011 hos 11:28

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. kan da ikke forstå at det er en straf at skulle læse skønlitteratur. alle normale oplyste danskere ved da at den bog er ren propaganda. se bare videoen ovenover anne frank speaks…skal få folk til at tro at det er hendes stemme…sig mig regner i ikke folk for mere intelligente end det ??

  C Hoff

  14. september 2011 at 15:20

 2. At ordene “speaks” netop er sat i anførselstegn, burde have givet en så intelligent person som dig et hint om at ingen prøver at få nogen til at tro at det er Anne Frank der taler.

  Det hedder dokumentarfilm. Det skulle du som en så yderst intelligent person prøve at se noget mere…

  Michael Jensen

  14. september 2011 at 23:56


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: