Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Video: Recognize Israel as a Jewish State

with 2 comments

Den er god nok. Den øverste ledelse i PA – Palestine authority anerkender ikke Israel som en jødisk stat. Jødernes eneste stat og værn mod dårligere tider. Denne stat – Israel – kunne have reddet millioner af jøder fra de første forfølgelser for snart 1700 år siden til de seneste i Tuensien og Libyen. Men næ nej, jøderne skal ikke have deres egen stat, så hellere give araberne en stat til ved navn Palæstina, selvom palæstinensere eller arabere fra det geografiske Palæstina ikke har nogen statistik for forfølgelser op gennem historien. De klager idag over at de ikke har samme levefod som israelere, men det er også af sammenligne med den højeste levefod på de kanter. Hvis de sammenlignede sig med syrere, ægyptere, libansere, tyrkere, kurdere og irakere, så stod palæstinensernes levefod højere.

Written by semit

24. september 2011 hos 20:57

Lagt i Israel

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nej, ikke noget nyt fra den kant. Så sent som dagen før sin fine FN tale slog Abbas fast i en tale til amerikansk-palæstinensere, til stor applaus, at man aldrig vil anerkende den jødiske stat.

  http://www.palpress.co.uk/arabic/?action=detail&id=21363

  Jeg ved ikke om han direkte har sagt på engelsk endnu, men på arabisk er det næsten en daglig udtalelse.

  Michael Jensen

  24. september 2011 at 21:46

 2. Der er intet nyt. Er være modstander af en jødisk stat er omvendt racisme. Det svarer til ikke at anerkende Iran som muslimsk, Danmark som dansk eller Italien som et kristent land. Det må indbyggerne selv om og udefra kommende skal ikke diktere hvilken religion eller etniske forhold, der skal være i et land.

  Abba’s foretrækker også Palestine som jødefri mens Israel ikke har nogen mening om indbyggernes religion, tro eller religiøse tilhørsforhold. Kristne tolereres i PA på vestbredden (Samaria&Judæa) men kristne ikke tolereres i Gaza og til en vis grad heller ikke i Ægypten.

  Abba’s tale var den mest anti-israelske til dato. Der er uddrag af hans tale her http://elderofziyon.blogspot.com/2011/09/fisking-abbas-speech-at-un.html

  semit

  24. september 2011 at 23:45


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: