Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

“Vi vil kidnappe flere soldater” – Hamas

with one comment

Palæstinensiske terrorgrupper kan lide den måde, tingene fungerede på i Gilad Shalit fangeudveksling. Hamas’ popularitet er stigende efter at det er lykkedes at sikre løsladelsen af ​​over 1.000 terrorister fra israelske fængsler til gengæld for et enkelt israelsk gidsel.

Med den markedsværdi, er det ikke underligt, at Hamas allerede er ved at planlægge sin næste bortførelse. Gilad Shalit “vil ikke være den sidste bortførte soldat af Hamas,” meddelte gruppens talsmand Abu Obaida, og bemærkede, at der stadig er flere tusinde palæstinensiske terrorister i israelske fængsler, der skal befries.

“Den eneste løsning er … flere bortførelser af ​​israelske soldater og bosættere,” fortalte Khalil al-Hayya, et Hamas-medlem af det palæstinensiske parlament, fortalt over Al Quds satellitnetværk.

Mange israelske sikkerhedsfolk har bemærket, at mens det er en god ting at vende tilbage for Gilad Shalit til hans familie, vil Israel sandsynligvis igen finde sig i denne situation snarere før end senere, hvor palæstinensiske terrorgrupper i stigende grad vil se bortførelsen af ​​israelerne som en afgørende del af deres nationalistiske bevægelse.

kilde: israeltoday

Gilad Shalit er nu i Israel.

Written by semit

18. oktober 2011 hos 11:12

Lagt i Israel

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Araberne er ikke slemme. Det er en fordom at forbinde ‘arabere’ med ‘slemme’ altså en art racisme.
  Jeg har masser af foreslag til fred, men ingen vil virke, da der skal være zionister, antizionister, jøder, muslimer, kristne, israelere, arabere, palæstinensere og IRAN osv, der skal være enige.

  Så mit bedste foreslag er at starte forfra hvor det hele begyndte og analysere derfra og det er fra 1917 efter 1 verdenskrig, da Iraq, Israel, jordan, Libanon slet ikke fandtes, men at man genforhandler lande og grænser og områder efter tilbagetrækning fra osmanniske styrker. Grænserne for Jordan, israel, Libanon, Iraq og Syrien er til en vis grad på baggrund af koloniomagterne og deres interesser i olie og magt i mellemøsten og stadig vestlig indflydelse i mellemøsten, altså en OMMER på baggrund af kolonimagternes tilbagetrækning fra 1917-1948.

  Altså en genforhandling af hele mellemøsten.

  At mine artikler er på israels side, skyldes at bloggens formål er et modspil mod antizionisitisk bias og trend på andre blogge. Altså en imødegåelse af dæmonisering af Israel eller zionisme på min egen måde.

  semit

  20. oktober 2011 at 09:07


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: