Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Forberedes angreb på Iran ?

leave a comment »

8 nye kæmpebomber har USA fremstillet, der kan ramme mål dybt under jorden. Bomben er 20 fod lang, 31.5 tommer i diameter og vejer knap 30.000 pund. Heraf er de 5.300 pund eksplosiver. Det giver MOP en eksplosionskraft som er ti gange større end forgængeren BLU-109. MOB-bomben styres via GPS og designet til at kunne bore sig 200 fod ned i jorden, før den detonerer.

kilde: EB

Israel kan angribe Irans atomanlæg før jul eller tidligt næste år, ifølge en rapport fra London Daily Mail. En FN-rapport afslørede for nyligt, at Iran arbejder på et atomvåbenprogram. Det Internationale Atomenergiagentur fandt ud af, at Iran er ved at udvikle et atomprøvesprængningsanlæg, nukleare detonatorer, og computersimulering af et atomart sprænghoved, der ville passe på et eksisterende missil i sit arsenal. The Daily Mail citerer britiske regeringskilder for at sige, at Israel hellerede vil angribe Iran “før end senere.” En kilde i det britiske udenrigsministerium fortæller, at ministrene har fået at vide at de kan forvente en israelsk militær aktion. Israel kunne få støtte fra USA i et angreb på den islamiske Republiks nukleare anlæg, ifølge avisen.

kilde: CBN

Knesset debatterede idag muligheden for en angribe Iran, som er ved at udvikle atomvåben og har erklæret sin hensigt om at ødelægge Israel. Diskussionen var foranlediget af forslag indsendt af Knesset Zevulun Orlev (jødisk Hjem), Eitan Kabel (Arbejderpartiet) og Zeheva Galon (Meretz). Minister Michael Eitan (Likud) sagde: “Vi vil gøre alt for at mobilisere det internationale samfund, men Israel må gøre det klart, at alle muligheder er på bordet.” MK Orlev sagde, at det ikke er et reelt dilemma, “Staten Israel kan ikke tillade sig at være under en atomtrussel fra et land, der åbent erklærer deres intention om at ødelægge os. Vi håber, at verden vil tage sig af problemet, men vores erfaring fortæller os, at vi ikke kan stole på verden. Hvis verden ikke handler, må vi ikke sidde på vores hænder. Dette er ikke en sag til diskussion i plenum eller i avisoverskrifter om, hvordan det skal gøres. Hvis Israel beslutter sig for, hvad der skal gøres, behøver ingen at vide det. ”

kilde: INN

Written by semit

16. november 2011 hos 23:16

Lagt i Iran

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: