Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Arabiske land(e) har forsøgt at bestikke sig til FN stemmer imod Israel

leave a comment »

Mens det ikke er svært, at få mange nationer til at stemme imod Israel i FN’s Generalforsamling, har nogle arabiske lande alligevel bestukket lande, der traditionelt stemmer side om side med den jødiske stat for at gøre anti-israelske resolutioner mere spiselige.

Toribiong, formand for stillehavsøgruppen Palau, fortalte Israels avis Yediot Ahronot, at han for nylig blev tilbudt 50 millioner dollars af De Forenede Arabiske Emirater (UAE) for at stemme imod Israel i FN.

“Glem det. Vi vil ikke stemme imod Israel for alt i verden” sagde Toribiong.
Toribiong var ledsaget af Iolu Johnson Abil, formand for Vanuatu, en anden ø-nation i Stillehavet. Palau, Vanuatu, Mikronesien, Marshall-øerne og en række andre stillehavsnationer er faste tilhængere af Israel i FN som følge af deres stærke kristne tro.
At nationer forsøger at købe FN Generalforsamlingens stemmer mod andre nationer taler deres tydelige sprog om tingenes tilstand i FN. Hvad der er endnu vigtigere, er, at disse påstande om alvorlige uregelmæssigheder bliver fuldstændig ignoreret af FN og det internationale samfund.
Og det er ikke første gang.

Salomonsøerne, en anden ø-nation i Stillehavet begyndte pludselig at stemme imod Israel i 2009, og mange undrede sig hvorfor. Ligesom andre kristne ø-nationer, havde Salomonøerne altid støttet den jødiske stat. Senere blev det opdaget, at Irans udenrigsministerium havde bestukket de forarmede Salomonsøer med en check på $ 200.000 check og teknologisk støtte.

Tip: Hodja
Kilde: israeltoday

Written by semit

6. december 2011 hos 18:02

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: