Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Ben yakir

leave a comment »

Den Danske Israelindsamling (DDI) er en humanitær organisation, som er uafhængig af politiske interesser. Foreningen blev stiftet i 1972 som selvstændig forening, og arbejdet består i at støtte humanitære formål i Israel via foreningens projekter, herunder Projekt Hospitalsklovn, Aliyah og integration, Net@- projektet, Fattige i Jerusalem, Etgarim- Projektet og Falashmura. Klik ind under DDIs støtteprojekter og læs mere herom.

DDI’s indsamlingsprojekter er sammen med tilsvarende organisationer verden over tilknyttet den verdensomspændende organisation Keren Hayesod, der er bindeled mellem Israel og alverdens jøder samt venner af Israel.

DEN DANSKE ISRAEL INDSAMLING STØTTER PROJEKT BEN YAKIR

Ben Yakir er navnet på en ungdomslandsby hvor unge fra socialt belastede miljøer får en mulighed for at få en bedre fremtid, gennem uddannels og social støtte.
De unge på Ben Yakir bor under ordnede forhold i et miljø, der er til åbenlys gavn for dem. Der findes en lille zoo, hvoransvaret for dyrene går på omgang mellem de unge, således at den enkelte er ansvarlig for andre levende væsener, hvilket de socialt belastede ugne ikke er vant til fra tidligere. De lærer således ansvarlighed og høster herigennem en lang række succesoplevelser.

DDI  – Den danske IsraelIndsamling –  støtter en hel del mere, man kan læse mere om på denne side.

Written by semit

20. december 2011 hos 12:46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: