Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Det arabiske forår viser sit grimme ansigt

with one comment


Bloggen Frie-ytringer er værd at læse, hvis man søger mere information om islamisme, ytringsfrihed, religionsfrihed og demokrati. Senest har bloggen fundet nogle videoer frem, der viser at Hamas-lederen Ismail Haniya tiljubles af folkemassen i Tunis, hvor han var i starten af året. “At dræbe jøderne er en pligt” råber folkemasserne. Det blev senere vist i Al-Aqsa TV i Gaza. Tilråbene blev suppleret med andre lignende tilråb. Lyt selv.

Kan folk ikke se skoven for bare træer? I Egypten er der ingen ændring i demokrati og ytringsfrihed. Tværtimod sidder salafisterne og det muslimske broderskab solidt i parlamentet, hvis fundament er koranen og ikke demokrati. Det kan naturligvis forenes, men er der noget indtil videre, der tyder på det? Af islamiske stater er det kun Tyrkiet, der har et demokrati og det er så som så med 1000vis af drab på deres egne indbyggere – kurdere.

Written by semit

17. januar 2012 hos 20:21

Lagt i Gaza, Hamas

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Du har ret. Der er mere jødehad end lige som så. F.eks dukker det meget tit op i de arabiske forår’s demonstrationer men Tunesien og Egypten i spidsen. Også meget venstreorienterede hakker på Israel og Zionismen fordi de ser Israel og zionismen som kolonialt istedet for jødernes redningsplanke i den muslimske og antisemitiske verden som det er set siden romertiden og ført videre af katalocismen til at starte med og senere islamismen som det ses idag i de arabiske forår.

    semit

    18. januar 2012 at 16:42


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: