Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Højrefløjen i Ungarn: Jøder er ikke velkomne her

leave a comment »

“Jeg har altid støttet et land, der er truet. Iran er centrum for en akse i Mellemøsten, som Israel og USA ønsker at slavebinde og holde under deres kontrol. Iran er et meget fredelig land, der aldrig har startet en krig, i modsætning til Israel, som erklærer krig mod alle omkring det. Israel siger Mr. Gyöngyösi, blev grundlagt af “terrorister” og har nedsat et “nazistisk system, der bygger på racehad. Se Lieberman, det er ikke forskelligt fra Goebbels. Det er en ren nazisme. Israels politik på Vestbredden og Gaza, ifølge Mr. Gyöngyösi dræber kvinder og børn og de opbygger en “apartheid mur” og derfor har jøderne ingen ret til at tale om, hvad der skete under Anden Verdenskrig “.

kilde http://philosemitismeblog.blogspot.com/2012/02/extreme-droite-hongroise-les-juifs-ne.html

Kunne det ikke have været boykotisrael.com eller meget venstreorienterede grupper, der kunne have sagt det samme? Venstrefløjen pakker deres støtte til palæstinenserne ind i antizionsime, mens højrefløjen (i Ungarn) pakker deres had ind i antisemitisme, men fælles er kampen mod israel.

Hungary’s far-right: Jews not welcome here / http://www.thejc.com/news/world-news/62968/hungarys-far-right-jews-not-welcome-here

Written by semit

6. februar 2012 hos 22:31

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: