Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Pyongyang samarbejdede med Iran

leave a comment »


De tyske Die Welt rapporter, at Pyongyang samarbejdede med Iran i 2010 med en eller flere atomprøvesprængninger. Avisen citerer vestlige efterretningstjenester som kilde. Disse kilder taler imod den amerikanske vurdering, at der ikke er beviser for, at Iran bygger atomvåben.

Det Internationale Atomenergiagentur har for nylig erklæret, at dets nukleare forhandlinger med Iran har svigtet.

Denne erklæring blev fulgt op af Teheran, hvor IAEA-inspektører fik forbud om besøg på store militære anlæg i Den Islamiske Republik, mens iran fortsætter påstandeom, at landets atomprogram har fredelige formål.

Die Welt konstaterer, at beviset for nordkoreanske atomprøvesprængninger afholdt i begyndelsen af februar blev offentliggjort i tidsskriftet Nature. Ifølge rapporten i Nature analyseret svenske atomfysikeren Lars-Erik De Geer, viser data tilstedeværelsen af radioisotoper, som en uran-eksplosion afstedkommer. ”

Eldersofziyon analyserer dybere

Ifølge TV igår accepterer Israel ikke, at Iran får atomvåben, eller rettere – deres præstestyre. Fordi de (ahmandinejad) flere gange har truet med at eliminere Israel. Derfor er en atommagt, der truer Israel, reelt en trussel. Men har Iran først atomvåben, er det allerede for sent at bekæmpe våbene. Så derfor har Israel etableret en grænse for, hvornår Iran er tæt på at have atomvåben. Og går udviklingen stadig fremad for Iran, nås denne grænse allerede i år og derfor påstås (i TV) at Israel allerede i år vil angribe Iran, eller rettere deres atomvåben-faciliteter.

Written by semit

5. marts 2012 hos 13:59

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: