Semitten's Blog

Om semitiske forhold i og udenfor Israel

Israel har brug for vores øjeblikkelige hjælp.

with one comment

Israelske børn på et krisecenter. Terroristerne har ikke lanceret en enkelt angreb mod militære mål i Israel, kun fredelige borgere og civile.

Skal vi finde os i at blive manipulerede af medierne her i Danmark? De sidste par dage har tusinder af Israelere levet i deres beskyttelsesrum og skolerne er lukkede. Børnene er rædselsslagne og forstår, at der er nogen der vil dem ondt. 180 raketter er kommet indover grænsen fra Gaza, flere mennesker er blevet sårede, én kæmper i øjeblikket for sit liv. Vi hører ingenting!
Når Israel så vil forsvare sig, SÅ kommer pressen på banen. Nu hører vi om overmagten, der tryner den svage og det palæstinensiske folk der er underlagt angriberne. Kontakt din nyhedskanal, din avis og din radiostation. Fortæl dem, at du vil informeres ligeligt om det der foregår, både i Gaza og i Israel. Vi bliver nødt til at reagere, ellers kommer denne ensidige, falske nyhedsdækning til at fortsætte, og Danmarks ungdom vokser op, med et forvrænget billede af retfærdigheden i Israel.
Updated Messages – March 12 2012, med aktuel information fra Premierministerens kontor i Israel.

Send GERNE denne mail videre.

Med venlig hilsen

Dansk Zionistforbund

Written by semit

12. marts 2012 hos 23:26

Lagt i Israel

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Den lille positive ting er, at de danske medier ikke er gået i selvsving endnu over dræbte palæstinensiske militante. De har faktisk været forbløffende tavse, men når de så har sagt lidt, har det været de standardiserede halv eller helforkerte ting fra nyhedsbureauerne.

    Men hvis der varer ved ret meget længere er jeg sikker på at vi nok skal få løgnerne frem på tv, og endnu engang bevise, at palæstinensernes stærkeste våben er løgnen.

    Michael Jensen

    13. marts 2012 at 02:59


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: